Inici / Inicio
Qui som / Perfil
Productes / Productos
Catàleg/Catálogo-Simulador
Ofertes / Ofertas
Comanda / Pedido
Bossa treball / Bolsa trabajo
Contacteu / Contactar
Noticies / Noticias


QUI SOM

ESPECIALITAT: Som importadors especialitzats en il·luminació LED, amb l'objectiu d'oferir als nostres clients una àmplia selecció de productes d'alta qualitat a preus competitius. Oferim solucions per a l'estalvi energètic. Assessorem i oferim el producte més idoni per a cada aplicació.

QUALITAT: El nostre objectiu és la introducció de la tecnologia LED, la qual ens ofereix per si sola la qualitat que buscàvem fa temps ja que els díodes luminescents o emissors de llum LED, es caracteritzen per una durada de vida molt llarga, són resistents als impactes, el seu baix consum energètic i inexistent contaminació lumínica, ofereixen la màxima qualitat que exigeix el mercat. Estem en condicions de garantir productes innovadors de qualitat amb Certificació CE i *RoHs.

INNOVACIÓ: Tenim al nostre abast l'últim en tecnologia d'il·luminació LED. Qualsevol exigència o necessitat dels nostres clients és altament corresposta. Estem en contínua evolució per millorar la nostra atenció al client i conèixer dia a dia les seves necessitats.

CREIXEMENT: Apostem pel canvi del nostre país en adreça cap a aquesta tecnologia per a la millora a gran nivell de l'estalvi energètic.

MEDI AMBIENT: Sense oblidar que la il·luminació amb tecnologia LED comporta beneficis mitjà ambientals imprescindibles per a l'evolució cap a una societat més sostenible, sense mercuri i menys emissió de CO2.

Esperem establir i mantenir amb èxit, una aliança a llarg termini amb vostè pròximament.

 
PERFIL

ESPECIALIDAD: Somos importadores especializados en iluminación LED, con el objetivo de ofrecer a nuestros clientes una amplia selección de productos de alta calidad a precios competitivos. Ofrecemos soluciones para el ahorro energético. Asesoramos y  ofrecemos el producto más idóneo para cada aplicación. 

CALIDAD: Nuestro objetivo es la introducción de la tecnología LED, la cual nos ofrece por si sola la calidad que buscábamos hace tiempo ya que los diodos luminiscentes o emisores de luz LED, se caracterizan por una duración de vida muy larga, son resistentes a los impactos, su bajo consumo energético e inexistente contaminación lumínica, ofrecen la máxima calidad que exige el mercado. Estamos en condiciones de garantizar productos innovadores de calidad con Certificación CE y RoHs.

INNOVACION: Tenemos a nuestro alcance lo último en tecnología de iluminación LED. Cualquier exigencia o necesidad de nuestros clientes es altamente correspondida. Estamos en continua evolución para mejorar nuestra atención al cliente y conocer día a día sus necesidades.

CRECIMIENTO: Apostamos por el cambio de nuestro país en dirección hacia esta tecnología para la mejora a gran nivel del ahorro energético.
MEDIO AMBIENTE: Sin olvidar que la iluminación con tecnología LED comporta beneficios medio ambientales imprescindibles para la evolución hacia una sociedad más sostenible, sin mercurio y menos emisión de CO2.

MEDIO AMBIENTE: Sin olvidar que la iluminación con tecnología LED comporta beneficios medio ambientales imprescindibles para la evolución hacia una sociedad más sostenible, sin mercurio y menos emisión de CO2.

Esperamos establecer y mantener con éxito, una alianza a largo plazo con usted próximamente.

Top